Mellony over Nederlands elftal

By | 16 januari 2015

Zaterdag 28 maart is het weer zo ver. De wedstrijd Nederland Turkije wordt gespeeld. Ik ben zo blij dat ik er met mijn dierbaren naar toe kan gaan. De sfeer die bij de wedstrijden van het Nederlands elftal heerst is niet in woorden uit te drukken. Het woord wat het meest dichtbij komt is magisch. De wedstrijd op zondag 16 november Nederland – Letland heb ik in de Arena gezien. Het werd 6-0. De wave ging vaak door het stadion. Wat een wedstrijd was dat. Nederland moest winnen om in de race te blijven voor een EK ticket in Frankrijk in 2016. De spanning die voelbaar was, ik kreeg er kippenvel van. Zaterdag 28 maart speelt Nederland opnieuw. Ook dan moet Nederland winnen om kans te houden op een felbegeerde ticket. Ik ben er bij om Nederland weer aan te moedigen. Ik hoop zo op een prachtige wedstrijd.